Soh Design Studio

Loud Speaker

Karaoke Lounge

We wanted to revamp the image of a karaoke lounge that synchronizes with current pop culture and multimedia possibilities. The entertainment centre is a friendly venue for a family of 4 generations.

Unlike a typical karaoke lounge with depressing buffet food hall and narrow corridors, the new entertainment centre is similar to an cinema open space planning. We created a public space that links all the karaoke rooms together. By doing so, we eliminate corridors completely and traffic is made entirely visible. In this public space, pop videos and images are constantly interchanging.

During festive season, this space becomes an exciting place to watch when all visitors emerge from their rooms to participate in celebrations.  We notice that strangers have become friends.

Location
Malaysia
Site Area
200 square meters
Completion Date
2009