Soh Design Studio

Transportation Hub

Hua Hin Hills Car Park

A car park with transition facilities is part of the Masterplan for Hua Hin Hills Vineyard. A circular parking arrangement ‘hugs’ the existing site that is surrounded by knolls. Pick-up/drop off building is positioned above a hill overlooking the approaching road as a visual marker for arrival. It provides a comfortable shaded area under a large canopy and main waiting area is ventilated naturally across porous walls made of expandable metal screens. Solid walls made of natural earth walls (see B House) on the other hand provides privacy to restrooms. Main design feature is a long and gentle curved roof over a half-moon floor plan. The heavy earth walls, rich in texture and natural colours, will harmoniously contrast with the light and elegant low-key mild steel structures.

Location
Thailand
Site Area
800sqm
Collaborators
OSS, Tomaryk
Design Date
August 2011 - August 2012
Completion Date
Tender Completed